Werkvoorbereider

Geplaatst op 18 november 2019

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als werkvoorbereider ben je het aanspreekpunt voor de werfleiders. Het is namelijk jouw taak om de werkvoorbereiding van de productie, aankoop en montage op punt te stellen. Je stelt offertes op, bestudeert de prijsaanvragen en regelt de technische voorbereiding van projecten op basis van tekenwerk. Ook het opmaken van stuklijsten, materiaalstaten en productiebonnen behoort tot je verantwoordelijkheden. Ten slotte maak je met dit alles in het achterhoofd het bouwdossier op.Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een bouwkundige opleiding of ervaring in de bouwsector
  • Je bent flexibel, werkt nauwkeurig en je staat communicatief sterk in je schoenen
  • je gaat verantwoordelijkheid niet uit de weg
  • Je hebt een goede kennis van Autocad en de Windows office toepassingen


Over het bedrijf

Onze klant is een familie bedrijf die experts zijn in aluminium ramen en gevels. Dit binnen de sectoren woningbouw en utiliteitsbouw.

Er hangt een collegiale sfeer waarbij de kernwoorden 'samenwerking, engagement en excellentie hoog worden gedragen.

De functie bevat een uitdagende job met een mooi balans tussen werk en privé. Je werkt mee aan vooruitstrevende projecten op vlak van raam - en gevelconstructie.

Je ontvangt een aantrekkelijk loon gebaseerd op je profiel en ervaring. Dit aangevuld met een tal van extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Tessa Meyntjens

Tessa Meyntjens

Recruiter

+32 487 995 259 tessa.​meyntjens@​be.​whoohoo.​com