Werkvoorbereider

Geplaatst op 24 oktober 2019

Antwerpen Flex Bachelor

Over de functie

Als werkvoorbereider binnen de industriebouw start jij het project met het onderzoeken van het bouwdossier. Je zoekt naar de beste materiaalkeuzes, hoe de constructie het best wordt opgebouwd en optimaliseert het plan van de architect. Na dit gehele proces stel je de nodige grondplannen en doorsnedes en legt deze voor aan de klant. Op basis van deze plannen maak je een calculatie op en vraagt naar prijzen bij (onder-)aannemers en leveranciers. Dit alles giet je in een offerte welke je doorstuurt naar de klant ter goedkeuring. Vanaf dat je de goedkeuring hebt ontvangen start je met de werkvoorbereiding. Je legt de (onder-)aannemers vast en bestelt de materialen nadat je verschillende offertes hebt opgevraagd bij verschillende leveranciers. Je geeft jouw plannen door aan het tekenbureau waar zij voor jou de staalstructuur uittekenen. Deze staalstructuur controleer jij dan op leemtes en onregelmatigheden.

Functie eisen

Als werkvoorbereider:

  • heb je een bachelor of master in de bouwkunde
  • heb je inzicht in stabiliteit
  • kan je goed overweg met Autocad en MS Office
  • werk je nauwkeurig en ben je communicatief
  • heb je een assertieve houding

Over het bedrijf

Onze klant is een snelgroeiende aannemer binnen de industriebouw, gespecialiseerd in totaalprojecten in staal. Ze werken en denken nauw samen met de klant, vanaf de voorbereiding tot de definitieve oplevering. Op deze manier kan men het beste bieden, zowel op prijs als kwaliteit.

Men bied jou als werkvoorbereider een uitdagende functie in een open werksfeer waar een goede begeleiding belangrijk is. Door hun snelle groei zijn er tal van nieuwe opportuniteiten. Dit alles wordt uiteraard aangevuld met een aantrekkelijk salaris en tal van extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com