Werkvoorbereider Spoorwerken

Geplaatst op 31 oktober 2019

Antwerpen Flex Bachelor

Over de functie

Als werkvoorbereider spoorwerken assisteer je de werf- en projectleider op technisch vlak bij hun dagelijkse activiteiten op de werf waarin je steeds aandacht hebt voor veiligheid, kwaliteit en milieu. Je staat in voor het controleren en optimaliseren van uitvoeringsmethoden, het verfijnen van de planning en de opvolging hiervan.

Functie eisen

De werkvoorbereider die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen:

  • Een Master Bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring
  • Gestructureerde en bent organisatorische aanpak
  • Probleemoplossend, enthousiast en kan verantwoordelijkheid nemen
  • Tweetalig in het Nederlands en Frans

Over het bedrijf

Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd zijn in diverse disciplines, van gebouwen tot burgerlijke bouwkunde, wegenbouw en industrie. Zij bieden jou een marktconform loon met extra legale voordelen en een firmawagen. Om jouw groei te ondersteunen geven zij een onboardingsproces om jouw intern netwerk uit te bouwen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com