Werkvoorbereider renovatie

Geplaatst op 17 januari 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Bepaal de uitvoeringsfase door de technisch en financiële uitwerking voor renovatieprojecten!

Als werkvoorbereider werk je nauw samen met de projectleider en de werfleider. Je gaat het hele project gaan voorbereiden, zodat de omvorming van de binnendienst vlotjes verloopt naar de buitendienst. Je werkt daarbij nauw samen met de calculator, waarbij je nog eens de lastenboeken nakijkt. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding. Jij gaat al grotendeels de uitvoeringswerken gaan bepalen, waarbij je dus ook nadenkt over verschillende uitvoeringswijzen. Je functioneert als tussenpersoon voor externe aannemers, leveranciers en het projectteam. 

Functie eisen

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma bouwkunde
  • Je vult dit diploma idealiter aan met enkele jaren ervaring als werkvoorbereider. Pas afgestudeerden zijn echter ook welkom, waarbij er een opleidingstraject op maat wordt voorzien.


Over het bedrijf

Het bedrijf behandelt renovatieprojecten, waarbij het merendeel overheidsaanbestedingen inhoudt. Hierdoor kom je in contact met verschillende soorten renovatieprojecten. Een herbestemming van een gebouw, bouwen onder een bestaande structuur, verstevigen en stabiliseren, dak- en gevelherstellingen, maar ook afbraakwerken.

Hun aanbod:

·      Vast contract van onbepaalde duur

·      Aantrekkelijk salarispakket

·      Wagen met tankkaart

·      Maaltijdcheques

·      Hospitalisatie- en groepsverzekering

·      Opleidingstraject op maat

·      Werven afhankelijk van jouw woonplaats, maar focus op Oost- en West-Vlaanderen


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com