Werkvoorbereider - Ontwerper

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Het technische met creatieve combineren.

Enerzijds sta je als ontwerper in voor het creatief meedenken en uitwerken van gebouwen. Dit betekent nauw samenwerken met de verkoper, om ideeen uit te werken en informatie te verkrijgen over de wensen van de klant.

Anderzijds sta je als werkvoorbereider ook in voor de kostprijsberekening van het gebouw. Dit betekent het onderhouden van contacten met leveranciers en het opvragen van offertes.

Bovendien krijg je ondersteuning en opleiding van jouw verantwoordelijke die jou de knepen van het vak leert. Je komt zelf terecht in een team van 6 personen. 

Functie eisen

Je beschikt als ontwerper – werkvoorbereider over een hoger technisch diploma ( bachelor bouwkunde) en je werkt vlot in Autocad. Daarnaast kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands en je begrijpt Frans.  

Over het bedrijf

Je komt terecht in duurzame organisatie waar kwaliteit primeert, daarnaast worden de projecten op maat opgeleverd. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om de projecten tot een goed eind te brengen. Je kan rekenen op een mooie verloning en extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com