Werkvoorbereider landbouw

Geplaatst op 27 december 2019

West-Vlaanderen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Als assistent-projectleider ondersteun je de projectleider. Daarbij neem jij de voorbereiding van het project voornamelijk op jou. Dit houdt het opvragen van offertes in, zodat je verschillende uitvoeringsvarianten kan onderzoeken en uitwerken. Je beheert dan ook de uitvoeringsplannen, waarbij je projecttekeningen en technische fiches opmaakt. Nog een voorbereidende taak van jou is de verschillende meetstaten opmaken, zodat je de vorderingsstaten ook kan voorbereiden. Zo kan je concreet overgaan naar de planning van uitvoering. Je houdt ook nauw contact met de werf, door het praktische verloop hiervan in te calculeren. 

Functie eisen

·        Je beschikt over een hoger technisch diploma bouwkunde (of gelijkwaardig door ervaring) en over minimaal 5 jaar ervaring

·        Je hebt ofwel reeds ervaring met staalconstructies ofwel met industriebouw

·        Kennis van Tekla en autocad vormt een pluspunt

·        Je bent een geboren organisator en functioneert goed in teamverband

·        Je kan goed een overzicht bewaren en respecteert deadlines

Over het bedrijf

Als familiale KMO zijn ze ondertussen een gevestigde waarde op vlak van industriebouw en bouw toegepast op de landbouw. Het project behandelen ze van A tot Z, namelijk de studiefase, afbraak en funderingen, eigen atelier en eigen installatiedienst. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com