Werkvoorbereider infra

Geplaatst op 30 september 2019

West-Vlaanderen Flex Master / PHD

Over de functie

Als werkvoorbereider neem je een deel calculatie alsook werfvoorbereiding op jou. Je stelt hierbij het as-built op, waarbij je de nodige vergunningen en meetstaten opmaakt. Je werkt hierbij ondersteund voor de projectleiders en werfleiders.

Functie eisen

Je vult een bachelor bouwkunde aan met relevante ervaring binnen de bouw.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief op vlak van nutsvoorzieningen. Dit doen ze specifiek voor onder- en bovengrondse leidingen en pijpleidingen. Dit passen ze toe binnen verschillende sectoren: openbaar, industrieel en residentieel. Ze blinken uit op ieder vlak van het project: engineering, uitvoering, oplevering en onderhoud.


Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Dit combineren ze echter met een dynamische en goedlachse sfeer. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com