Werkvoorbereider Gebouwen

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Sta in voor de organisatie van mooie residentiële projecten.

Als werkvoorbereider zorg jij dat van al jouw projecten alle administratieve en technische voorbereidingen klaar zijn. Je maakt de planning op van de werf en zorgt ervoor dat er geen overlappen zijn van eenzelfde ploeg op verschillende projecten. Eens de werven opgestart zijn ben jij verantwoordelijk voor alle opvolging van de administratie. Dit is bijvoorbeeld alle prijsaanvragen beheren, alle budgetten in het oog houden, de vorderingsstaat aanvullen en alle rekeningen (bvb. Betonbonnen) bijhouden. Jij staat dus ook in contact met verscheidene externe partners zoals (onder-)aannemers, leveranciers, studiebureau,… Bij al deze taken hou je als werkvoorbereider de veiligheidsvoorschriften nauw in de gaten en communiceer je deze ook naar de betrokken partijen.

Functie eisen

Als werkvoorbereider beschik je over een master bouwkunde, een eerste werkervaring is een plus.

Daarnaast beschik je over volgende kenmerken:

  • Organisatorisch sterk en je werkt gestructureerd en geordend
  • Autonoom werkenOver het bedrijf

Onze klant is een gerenommeerd bouwbedrijf actief in de private en openbare residentiële gebouwen. Zij bieden jou als werkvoorbereider, naast een mooie verloning, een zeer uitdagende functie met ruime verantwoordelijkheid waar kansen en doorgroeimogelijkheden ruim aan bod komen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com