Werkvoorbereider Bouw

Geplaatst op 26 november 2019

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als werkvoorbereider ben jij de vertrouwenspersoon van de projectleider. Je werkt samen het hele project tot in detail uit en zorgt ervoor dat de leveranciers en onderaannemers op het juiste moment ingeschakeld worden. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van lastenboeken en bouwdossiers, opstellen van prijsaanvragen en -vergelijkingen en het ondersteunen van het diensthoofd werkvoorbereiding. Jouw activiteiten spelen zich voornamelijk af in de industrie, zoals kantoorgebouwen op industriële sites, infrastructuurwerken en gebouwen sleutel-op-de-deur.

Functie eisen

Wat wordt er van jou verwacht:

  • Je bezit een bachelor bouw
  • Je hebt reeds enkele jaren relevante werkervaring
  • Je durft initiatief nemen
  • Je spreekt Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans en Engels

Over het bedrijf

Je komt terecht in een klasse 8 aannemer waar een vlakke bedrijfscultuur heerst. Zij hanteren 4 kernwaarden, namelijk service naar klanten, collegialiteit, veiligheid en inventiviteit. Je kan daarnaast een open communicatie, opleidingsmogelijkheden en een goede opvolging verwachten.

Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, een firmawagen, gsm & laptop en bijkomende verzekeringen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com