Werfleider

Geplaatst op 26 november 2019

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als werfleider sta jij in voor de totale uitvoering van een of meerdere werven. Je bent het aanspreekpunt van zowel jouw eigen (interne) teams als ook derden waaronder bouwheer, architect, studiebureau,… Je hebt de leiding over jouw eigen ploegen die je technisch advies geeft waar nodig. Je neemt actief deel aan de werfvergaderingen en staat in voor de administratieve werfopvolging (vorderingsstaten, factuurcontrole,…). Je controleert alle uitgevoerde werken en grijpt in waar nodig. Je staat als werfleider in voor de veiligheid op de werf en geeft de nodige begeleiding en uitleg hoe het beter kan. Als werfleider werk je vanuit het hoofdkantoor in Groot Gent, de werven zijn gesitueerd in Brussel. Geen schrik, je gaat geen last hebben van files, want de je gaat naar de werf buiten de file-uren. Enerzijds start je vroeg of ga je naar de werf op de middag.

Functie eisen

Als werfleider beschik je over een minstens een bachelor bouwkunde met een eerste werkervaring als werfleider. je ben communicatief in Nederlands, Frans is een plus.

Ms Office en Autocad zijn geen onbekende voor jou. Daarnaast weet je je team te motiveren om het beste resultaat te behalen en weet je vlot te anticiperen op problemen.

Wat bieden wij jou?

  • Een aantrekkelijk loon
  • familiale bedrijfscultuut
  • Goede work/life balance
  • flexibele uren
  • Vast contract


Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als werfleider, is een algemene bouwonderneming die zich specialiseert in de totaalprojecten. Deze projecten zijn zowel voor de private als in de openbare sector, van zwembaden en sporthallen tot scholen en kinderdagverblijven. Alle projecten gaan van ruwbouw tot afwerking.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com