Werfleider

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Je hebt een hart voor beton.

Als werfleider organiseer, plan en volg je de uitvoering nauwgezet op. Bij technische moeilijkheden overleg je met het projectteam en zoekt mee naar nieuwe mogelijkheden. Je organiseert op regelmatige basis werfvergaderingen en rapporteert de gemaakte afspraken naar de projectleider. Je verzekert de veiligheid op de werf en geeft als werfleider regelmatig uitleg over hoe het veiliger kan.

Functie eisen

Wat zoeken we in een werfleider:

  • Je hebt een bachelor diploma in de bouw of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je bent flexibel en communicatief
  • Je bent een goede people manager
  • Je hebt (bij voorkeur) al enige ervaring opgedaan als werfleider in de betonwerken


Over het bedrijf

Onze klant, waar je aan de slag kan als werfleider, is een jong, innovatief en groeiend familiebedrijf actief in de betonbouw. Ze spitsen zicht vooral toe op specifieke opdrachten waar hun team van goed opgeleide en begeleide werkkrachten alles in het werk zet om de projecten tot een goed eind te brengen.

Men biedt jou als werfleider, naast een passend salarispakket met extralegale voordelen, een boeiende en afwisselende job binnen een familiaal bedrijf waar open communicatie centraal staat.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com