Werfleider

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Een goede voorbereiding is bij een efficiënte werf essentieel. In deze voorbereiding neem je de verantwoordelijkheid over het beheer van materiaal, leveringen en een personeelsplanning. Als tussenpersoon van de projectleider, de werf en de interne dienst is open en directe communicatie van belang. Je staat in voor de coördinatie en organiseren van de werfvergaderingen. Veiligheid en kwaliteit is belangrijk bij het opleveren van de werf.


Functie eisen

Als werfleider beschik je over een bachelor bouwkunde met minstens één relevante werkervaring als werfleider. Je bent sterk in het plannen, motiveren en het coördineren.

Daarnaast heb je expertise in sanitair en verwarming.Over het bedrijf

Je werkt als werfleider in een groeiend KMO in de sanitair en verwarming . Je werkt in een vlakke structuur waar ook oog is voor persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast ontvang je een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com