Werfleider wegenis

Geplaatst op 27 december 2019

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als werfleider sta jij in voor de technische opvolging van meerdere werven binnen Oost- en West-Vlaanderen. Door nauw contact te behouden met de projectleider, behandel je de dagdagelijkse planning van de werf. Dit doe je onder andere door de ploegbaas en verschillende onderaannemers te coördineren. De ploegbaas heeft ongeveer 5 vaste werknemers onder zich staan, waarbij jij ook nauw contact houdt.

Functie eisen

Je beschikt met voorkeur over een hoger technisch diploma bouw, aangevuld met minimaal 3 jaar ervaring. Belangrijk zijn leidinggevende capaciteiten, waarbij coördinatie en knopen doorhakken geen probleem vormt.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief op vlak van infrastructuurwerken en omgevingsaanleg. Ze behandelen het volledig plaatje binnen deze sector, waaronder ook bodemsanering en water- en grondreiniging. Je komt bij hun specifiek binnen de afdeling infra en wegenis terecht, waarbij je dus ook in contact komt met de andere afdelingen van het bedrijf. Het bedrijf staat voornamelijk in als hoofdaannemer. Je werkt vanuit regio Gent voor Oost- en West-Vlaanderen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com