Werfleider Wegenbouw

Geplaatst op 26 november 2019

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als werfleider wegenbouw sta jij in voor de volledige realisatie van jouw projecten van A tot Z. Jij organiseert de werven, analyseert het dossier, stelt de planningen op en bewaakt het budget en de kwaliteit. Daarnaast geef jij advies aan de opdrachtgever op technisch vlak en maak je prijsafspraken met de leverancier. Jouw proactieve houding voorkomt problemen op de werf en levert een hoogstaande kwaliteit van de uitgevoerde werken.

Functie eisen

Als werfleider wegenbouw beschik je over volgende eigenschappen:

  • Een Bachelor Bouwkunde of Master Industrieel Ingenieur Bouwkunde
  • Reeds enkele jaren relevante werkervaring in wegenbouw
  • Organisatorisch en communicatief sterk
  • Je bezit een VCA-attest of bent bereidt dit te halen

Over het bedrijf

Je komt terecht in een innovatief bedrijf in de regio Antwerpen-Noord, dat enorm veel waarde hecht aan een familiale sfeer. Ze zijn op zoek naar professionals die geëngageerd zijn en willen groeien in hun functie. Het bedrijf kent een horizontale hiërarchie en investeert graag in hun eigen mensen om deskundigheid en ontwikkeling te bieden. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden met extralegale voordelen en een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com