Werfleider utiliteitsbouw en renovatie

Geplaatst op 20 november 2019

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

In jouw functie als werfleider organiseer jij de uitvoerende werken van A tot Z in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Door het werken in complexe omstandigheden, heb je oog voor alle risico's en volg je de veiligheidsmaatregelen aangaande de bouwactiviteiten. Onder leiding van de projectleider sta je in voor de projectorganisatie, planning, budget, coördinatie en opvolging van de eigen arbeiders en de onderaannemers.

Functie eisen

Als werfleider industriebouw:

  • bezit je een Bachelor of Master Industrieel Ingenieur Bouwkunde
  • heb je reeds enkele jaren relevante werkervaring als werfleider
  • werk je doelgericht met oog voor kwaliteit en veiligheid
  • Je hebt een brede kennis op vlak van ruwbouw, afwerking en technieken

Over het bedrijf

Je komt terecht in een multidisciplinair bedrijf dat sinds meer dan 40 jaar gevestigd is in Antwerpen. Zij combineren verschillende disciplines, waaronder bouw, bodemsanering en industriële dienstverlening, onder één dak. Zij bieden jou een loon afgestemd op jouw ervaring met extra legale voordelen, waaronder een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com