Werfleider Temse

Geplaatst op 26 november 2019

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

In jouw rol als werfleider ga je aan de slag in de regio Temse en sta je in voor de volledige organisatie, opvolging en controle tijdens de uitvoerende werken, van zowel eigen personeel als de onderaannemers. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de inplanting en maatvoering der werken en het bewaken van kwaliteit en veiligheid op de werf. Daarnaast controleer je de sociale documenten, houd je de dagrapporten en het dagboek der werken bij in communicatie met de personeelsdienst. Om alle aspecten van het project goed te laten verlopen, coördineer en overleg je samen met de interne prefabafdeling, metaalafdeling, schrijnwerkerij en onderhoudsdiensten. Tijdens het volledige traject sta je centraal in contact met alle betrokken partijen (bouwheer, ontwerpers, ...) en onderhoud deze. Als laatste rapporteer je rechtstreeks aan de projectleider.

Functie eisen

Als werfleider beschik je over volgende eigenschappen:

  • Een Bachelor Bouwkunde
  • Minstens 3 jaar ervaring
  • Affiniteit met grote, niet-residentiële bouwwerken
  • Je bezit een geldig VCA-VOL attest
  • Je spreekt Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans, Engels en Duits

Over het bedrijf

Onze klant, een algemene klasse 8 aannemer, bouwt al jaar en dag kantoren, appartementsgebouwen, ziekenhuizen, scholen etc... kortom zeer uitgebreid. De bedrijfsstructuur van onze klant is een 100% familiebedrijf wat toelaat dat er een directe communicatie is en maakt dat er op een vlotte en efficiënte manier gewerkt kan worden. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen en een firmawagen. Je werkt voornamelijk in de regio Temse.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com