Werfleider Ruwbouw

Geplaatst op 24 november 2019

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Sta in voor de fundering, muren, vloeren, etc als werfleider ruwbouw!

Bij het opstarten van de werf help je mee met het uitzetten van het gebouw, gaande van funderingen tot de binnen- en buitenmuren. Tijdens de werken coördineer jij jouw teams die alle bekisting- en betonwerken uitvoeren (zowel in systeembekisting als op traditionele wijze) alsook alle metselwerken. Omdat er meer en meer met prefab elementen gewerkt wordt, zal je deze tijdig moeten bestellen en opvolgen. Ook kunnen metsers geen muur metsen zonder stenen. Deze zal je dus ook tijdig moeten afroepen. De communicatie met de bouwheer en architect is zeer belangrijk, neem je als werfleider ruwbouw deel aan werfvergaderingen samen met de projectleider.

Functie eisen

Je beschikt als werfleider ruwbouw over minstens een bachelor bouwkunde, met een eerste coördinerende werkervaring.

Daarnaast sta je dicht bij jouw teams en ben je stressbestendig ingesteld. Je bent pro-actief en sterk in planning.

Bovendien is het hoofdkantoor gevestigd in regio Gent met werven in West- en Oost-Vlaanderen.

Wat bieden wij jou?

  • Mooie duurzame projecten
  • Autonoom werken
  • Goede onderlinge sfeer
  • Aantrekkelijk loonpakket
  • Vast contract

Over het bedrijf

Je komt als werfleider ruwbouw terecht in een familiebedrijf, met klasse 8 projecten die een vaste speler is in de bouwwereld. Samen met hun enthousiast en constructief team kan men hun klanten het gehele pakket bieden, gaan de van ruwbouw tot afwerking. Omdat ze een oplossing voor iedereen bieden, staan ze klaar voor alle nieuwbouw- en/of verbouwingsplannen van middelgrote tot grote projecten.

Men biedt jou als werfleider ruwbouw, naast een aantrekkelijk salarispakket, een uitdagende en gevarieerde functie binnen een stabiele en steeds groeiende onderneming. Door hun informele sfeer en respect voor elkaar kom je in een aangename werkomgeving terecht. Tot slot kan je, als je hier ambitie voor hebt, zowel horizontaal als verticaal doorgroeien en je verder ontwikkelen aan de hand van interne en externe opleidingen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com