Werfleider Ruwbouw tot Afwerking

Geplaatst op 24 november 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Sta in voor de coördinatie van ruwbouw tot afwerking.

Als werfleider coördineer je meerdere werven, het hoofdkantoor is in Gent gelegen. De leiding nemen houdt in: organisatie, coördinatie en controle van de werf. Daarbij rapporteer je aan de projectleider. Je staat in voor de veiligheid en kwaliteit op de werf. Als werfleider woon je werfvergaderingen bij en sta je in contact met leveranciers, bouwheren, onderaannemers en architecten. 

Functie eisen

Je beschikt over volgend profiel als werfleider :

  • een bachelor bouwkunde / houttechnologie.
  • Een doeners-mentaliteit en toegewijd zijn over jouw werf is een sterk voordeel.

Wat bieden wij jou?

  • Mooie duurzame projecten
  • Autonoom werken
  • Goede onderlinge sfeer
  • Aantrekkelijk loonpakket
  • Vast contract

Over het bedrijf

Om de stijgende vraag naar grote bouwprojecten op de High-End markt te beheersen, wil onze klant graag een extra werfleider aanstellen. Je komt terecht in een ervaren toegewijd team in een uitdagende functie. Je kan rekenen op een aangename werkomgeving waar je jezelf kan ontplooien. Bovendien beschik je over een mooi loon met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com