Werfleider Residentiële Bouw

Geplaatst op 20 september 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Als werfleider volg je de uitvoeringen van de projecten op en zorg je voor een optimale organisatie van jouw ploeg(en). Je coördineert de gehele werf en bent de spilfiguur tussen verschillende partijen bestaande uit eigen personeel, assistenten, bouwheer en onderaannemers. Naargelang de vorderingen van de werf plaats je als werfleider bestellingen, herbekijk je de planning en maak je vorderingsstaten op. Dit gehele proces resulteert in een hoogstaand, kwalitatief eindresultaat. Het hoofdkantoor is gevestigd in de regio van Lokeren met werven over West- en Oost-Vlaanderen.

Functie eisen

Als werfleider beschik je over een Bachelor Bouwkunde met een eerste relevante werkervaring.

Bovendien voldoe je aan volgende vereisten:

  • Kennis van Autocad en MS Office
  • Structuur brengen op de werf, oog op veiligheid en kwaliteit
  • Mensgericht
  • Motiveren en aansturen van werknemers


Over het bedrijf

Onze klant biedt totaaloplossingen op maat van de klant. Deze totaaloplossingen kunnen oplopen tot een paar miljoen euro. Door vanaf ontwerp tot definitieve oplevering het project in eigen beheer te hebben, staan ze dicht bij de klant en kunnen ze voldoen aan de visie en de wensen van de klant.

Men is op zoek naar een werfleider met oog op een langdurige samenwerking, met uiteraard een mooi salarispakket in een professionele werkomgeving.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com