Werfleider Nutsvoorzieningen

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse werking op de werf. Het start bij de voorbereiding van het werfdossier. Hier verzorg je alle administratie van het dossier zodat collega’s en projectleiders een mooi overzicht hebben van wat er allemaal gaande is op de werf en hoe ver de werf al gevorderd is. Je voert controle uit op de werf zodat er aan alle kwaliteitseisen wordt voldaan en zorgt ervoor dat je een mooi rendement haalt op jouw werf. Ook zorg je dat de veiligheid nooit in het gedrang komt. Bij opmerkingen motiveer je, als werfleider, jouw ploegen en stuur je bij waar nodig. Tijdens de werken bestel je de nodige materialen en spreek je af met de leverancier op welk moment de goederen het best geleverd worden zodat je alle ruimte van de werf optimaal kan benutten. Wekelijks neem je deel aan werfvergaderingen samen met teamleden en externe partners.

Functie eisen

Als werfleider beschik je over minsten een bachelor bouwkunde met relevante werkervaring binnen de bouwsector. Je neemt snel kritische beslissingen door jouw inzicht. Je bent pro-actief op de werf en je hebt de nodige doorzettingsvermogen om een project kwalitatief en in het groen op te leveren. Je bent motiverend en communicatief ingesteld om jouw ploeg aan te sturen.

Over het bedrijf

Onze klant is actief in private en openbare bouwwerken. Zij dragen mensgericht ondernemen hoog in het vaandel en streeft naar een vriendschappelijke maar toch professionele werkattitude. Zij bieden jou als werfleider, naast een zeer aantrekkelijk salaris, een uitdagende functie binnen een bedrijf van gedreven en ervaren mensen. Zij voorzien coaching en interne opleidingen zodat jij volledig kan openbloeien in jouw functie.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com