Werfleider industriebouw

Geplaatst op 15 oktober 2019

Antwerpen Flex Bachelor

Over de functie

In samenwerking met de projectleider ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning, budget, contacten met alle betrokken partijen en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers. Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s omtrent de bouwactiviteiten. Jij zal voornamelijk werken aan middelgrote en grote projecten in de industriebouw.

Functie eisen

Als werfleider industrie beschik je over volgende eigenschappen:

  • Je bezit een Bachelor of Master Industrieel Ingenieur Bouwkunde
  • Je hebt reeds enkele jaren relevante werkervaring
  • Je werkt doelgericht met oog voor kwaliteit en veiligheid
  • Je hebt een uitgesproken interesse in industriebouw

Over het bedrijf

Je komt terecht in een multidisciplinair bedrijf dat sinds meer dan 40 jaar gevestigd is in Antwerpen. Zij combineren verschillende disciplines, waaronder bouw, bodemsanering en industriële dienstverlening, onder één dak. Zij bieden jou een marktconform loon met extra legale voordelen en een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com