Werfleider HVAC

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Met je kennis en ervaring in de HVAC sector kijk je uit naar een functie als werfleider

Als werfleider draag je de verantwoordelijkheid over je werf. Je staat in voor de dagelijkse coördinatie van de werf en van de onderaannemers. Je houdt rekening met de kwaliteit, de veiligheid en het rendement van de werf.

Je werkt nauw samen met de projectleider en communiceert non stop met hem. Samen staan jullie in voor de aankoop van de goederen en uitrustingen.

Functie eisen

Als werfleider HVAC beschik je over een hoger technisch diploma (energietechnologie, klimatisatie, bouwkunde). Daarnaast heb je voldoende praktische kennis en de capaciteit om een team te leiden. Je bent stipt, ordelijk, en hebt zin voor organisatie en initiatief. 

Over het bedrijf

Als werfleider HVAC kom je terecht binnen een zeer gedreven bedrijf die zich specialiseert in HVAC en koeltechnieken. Ze beschikken over grote projecten als scholen, musea, hotels... Er heerst een heel open en familiale sfeer waar je steeds terecht kan met je vragen bij je collega's. Mits je gedreven instelling en prestaties is er mogelijkheid om door te groeien naar een functie als projectleider of zelfs projectmanager. Bijscholing wordt hier continue aangeboden en ook kan je genieten van een inwerkperiode. Het hoofdkantoor is gevestigd in regio Aalst, werven zijn regio West- en Oost-Vlaanderen.


Als werfleider HVAC ontvang je een marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, 12 ADV-dagen en een wagen).

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com