Werfleider Frankrijk

Geplaatst op 02 december 2019

Waals-Brabant Flex 4-6 jaar

Over de functie

Specifiek zou je als werfleider instaan voor de totale uitvoering van meerdere werven voor commerciële panden (kantoorgebouwen, productieruimtes, ...). Je staat daarbij rechtstreeks in contact met de bouwheer/projectontwikkelaar. Je kan leunen op de projectvoorbereider ter ondersteuning. Je bent enorm nauw betrokken bij de uitvoering en stuurt jouw eigen ploegen dan ook aan. Bijkomend sta je ook in voor de administratie, vorderingsstaten, eindafrekeningen, .. Je neemt dan ook actief deel aan werfvergaderingen. 


Je werkt voornamelijk voor projecten in Frankrijk (het Noorden) en Wallonië. Je staat op de werf dan ook als verantwoordelijke over het project. Vloeiend Frans is natuurlijk aangeraden.

Functie eisen

·        Je beschikt over een hoger technisch diploma bouw aangevuld met minimaal 3 jaar relevante ervaring

·        Buitenlandse verplaatsingen (binnen Europa) is voor jou geen probleem. Dit kan gaan van een volledige week tot enkele dagen verspreid over de maand. Dit is afhankelijk van project tot project.

·        Kennis van ruwbouw, afwerking en staalconstructies

·        Kennis van technieken vormt een pluspunt

·        Frans is een must. Dit moet niet perfect perfect zijn, maar wel vlotjes jouw woorden vinden en het technische Frans (leren) beheersen. 

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief op vlak van bouw en staalconstructies. Hun expertise bundelen ze dan ook graag in totaal projecten. Je komt dan ook in aanraking met verschillende technieken en behandelt het project van begin tot eind.

Als werfleider ga je bijkomende verantwoordelijkheden opnemen, alsook in taken als door het buitenlands verhaal. Je functioneert dan ook als het aanspreekpunt voor interne en externe partijen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com