Werfleider duurzame bouw

Geplaatst op 27 december 2019

Oost-Vlaanderen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Als werfleider bouw sta je in voor de organisatie op de werf. Je stuurt daarbij eigen personeel en onderaannemers aan. De voortgang van de werf ga je bewaken, waarbij je proactief te werk gaat.


Als werfleider zijn leidinggevende capaciteiten, sterke communicatie, overtuigingskracht en knopen kunnen doorhakken belangrijk. Er wordt hierbij gefocust op organisatie en

leidinggeven. Doorgroeien naar projectleider of werkvoorbereider is hierna mogelijk.

Functie eisen

·      Bachelor bouw of gelijkwaardig door ervaring

·      Met voorkeur ervaring van ruwbouw tot afwerking. De ervaring met ruwbouw primeert op afwerking, waarbij er bijkomende opleiding voorzien wordt.

·      Interesse in duurzame en innovatieve bouwtechnieken 

Over het bedrijf

Als werfleider kom je terecht bij een totaal aannemer. Ze behandelen zowel middelgrote als grote projecten. Als (grotere) KMO hebben zij ondertussen 70 jaar expertise opgebouwd, waardoor ze als vast aanspreekpunt ook begeleiding en advies kunnen verlenen. Dit doen ze zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten, van ruwbouw tot afwerking. Specifiek zijn ze gekend voor steeds de nieuwste innovatieve en duurzame technieken te integreren in hun projecten. Dit doen ze binnen een informele sfeer met een vlakke structuur. Alhoewel ze ondertussen zijn uitgegroeid tot een grotere KMO, is de familiale sfeer nog steeds aanwezig.

 


Soorten projecten:

·      Nieuwbouw en renovatie

·      Ruwbouw tot afwerking

·      Prestige projecten

·      Duurzame en innovatieve bouwtechnieken

·      Grote appartementsgebouwen, woonzorgcentra, kantoren en sociale huisvestiging

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com