Werfleider Civiel

Geplaatst op 30 december 2019

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Jij gaat aan de slag als werfleider in civiele projecten. Je komt terecht in een jong en dynamisch team en voert projecten uit zoals nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, omgevingswerken en bodemsaneringen met een civiel karakter. Jouw projecten lopen over heel Vlaanderen en je komt 1 maal per week op kantoor voor overleg met de projectleider. Doorheen de week volg jij jouw toegewezen werven op en stuurt zowel eigen werknemers als onderaannemers aan. Je volgt hierin de werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten op en staat centraal in contact met de betrokken partijen. Jouw oog op een kwalitatieve uitvoering en veiligheid verlies je, als werfleider, niet doorheen elk project!

Functie eisen

Als werfleider civiel heb je:

  • Een bachelor bouwkunde
  • Een grondige kennis van stabiliteit, grondwerken en saneringswerken
  • Een praktische ingesteldheid en groepsgevoel
  • Sterke communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

Je komt terecht in een innoverend bouwbedrijf met een jong en dynamisch team. Er heerst een vlakke structuur, wat betekend dat je het maximum van jouw capaciteiten naar boven kan halen. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, met diverse voordelen en om jou te ondersteunen in jouw groei, zijn er zowel interne als externe opleidingen mogelijk.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com