Werfleider bodemsaneringen

Geplaatst op 31 oktober 2019

Antwerpen Flex Bachelor

Over de functie

Als werfleider bodemsaneringen ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken volgens de juiste technieken. In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers. Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten.

Functie eisen

Als werfleider bodemsaneringen beschik je over volgende eigenschappen:

  • Een Bachelor of Master Ingenieur Bouwkunde
  • Minstens 2 jaar relevante werkervaring met grond- en leidingswerken
  • Kennis van grondverzetregeling, beschoeiingen en graafwerken aangevuld met interesse voor techniek

Over het bedrijf

Je komt terecht in een multidisciplinair bedrijf dat sinds meer dan 40 jaar gevestigd is in Antwerpen. Zij combineren verschillende disciplines, waaronder bouw, bodemsanering en industriële dienstverlening, onder één dak. Zij bieden jou een passend loon met extra legale voordelen en een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com