Werfleider Antwerpen/Deurne

Geplaatst op 25 november 2019

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

In jouw functie als werfleider werk je mee aan de realisatie van een ziekenhuis. Je staat 80% van je tijd op de werf en bent hierin verantwoordelijk voor de dag-/weekplanning, het opvolgen en controleren van de werkzaamheden van de eigen werknemers en onderaannemers. Dit doe je steeds met het oog op veiligheid. Naast de werf sta je in voor het bestellen van materiaal en de leveringen hiervan. Als centraal aanspreekpunt behoud je een goede relatie met alle betrokken partijen. Als leidinggevende in dit klasse 8 project, rapporteer je steeds aan de projectleider.

Functie eisen

Als ervaren werfleider beschik je over volgende eigenschappen:

  • Een bachelor in een bouwkundige richting
  • Minstens 3 jaar relevante ervaring in klasse 8 projecten
  • Je werkt zelfstandig en hanteer je een directe communicatie
  • Vertrouwd met de toepassing van ISO- en VCA-procedures

Over het bedrijf

Onze klant is een klasse 8 hoofdaannemer dat zich specialiseert in grote en complexe projecten, gaande van residentiële projecten tot hotels, winkelcentra en andere complexe gebouwen vanaf €5 miljoen. Dit doen zij zowel in de openbare als private sector. Zij bieden jou een loon, op basis van jouw ervaring en vaardigheden, met extra legale voordelen en een firmawagen. Je komt terecht in een collegiaal en gedreven team dat jou op een professionele manier bijstaan in jouw projecten.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com