Werfingenieur

Geplaatst op 24 december 2019

Vlaams-Brabant Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als werfingenieur assisteer je de project manager die mee werkt aan een of meerdere bouwprojecten. Samen met de werfleider kijk je toe op de correcte uitvoering van het project en alle technische aspecten die aan bod moeten komen.

Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en management van het project. Je bouwt klantenrelaties op en je volgt de contracten op. Samen met de beheerscontroleur ben je verantwoordelijk voor de financiële controle.

Functie eisen

  • Je beschikt over een Master, Industrieel ingenieur of Burgerlijk ingenieur bouwkunde
  • Je hebt al reeds een eerste werkervaring achter de rug in deze functie
  • Schoolverlaters zijn ook welkom
  • Je bent een kei in organiseren
  • Je spreekt perfect Nederlands
  • Kennis van het Frans en Engels is een plus


Over het bedrijf

Je komt terecht in één van de grootste spelers binnen de bouw, er heerst een familiale sfeer waar wederzijds respect en zelfontplooiing centraal staat.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Celien Deltombe

Celien Deltombe

Recruiter

+32 487 998 467 celien.​deltombe@​be.​whoohoo.​com