Tekenaar wegen- en rioleringswerken

Geplaatst op 10 oktober 2019

Antwerpen Flex Bachelor

Over de functie

In jouw rol als tekenaar ga jij, samen met de projectverantwoordelijken, een volledig project ontwerpen van A tot Z. Dit doe je door creatieve en innovatieve voorstellen te doen op vlak van ontwerpen van wegen- en rioleringen. Daarnaast organiseer jij de planafdrukken via een extern bureau en beheert hierbij de digitale tekenbestanden. In nauwe samenwerking met het team van ontwerptekenaars, verkeers- en milieudeskundigen zorg jij ervoor dat de opdrachtgevers tevreden zijn over de geleverde diensten.

Functie eisen

  • Je bezit een Bachelor in een bouwkundige / industriële richting
  • Je hebt ervaring met Autocad en een basis van Civil 3D
  • Je hebt interesse in water, wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van het openbaar domein en de hydraulische wereld
  • Je wil steeds bijleren en groeien binnen het bedrijf


Aanbod:

  • Een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extralegale voordelen
  • Opleidingen en workshops op jouw maat en de mogelijkheid om door te groeien

Over het bedrijf

Onze klant is een ontwerp en engineeringbureau met een specialisme in infrastructuur, water & leefmilieu en speciale technieken. Dit doen ze zowel in opdracht voor de openbare besturen als voor privé opdrachtgevers. Je komt terecht in een multidisciplinair team dat jouw groei prioriteit geeft.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com