Tekenaar Prefab

Geplaatst op 31 oktober 2019

Oost-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als tekenaar prefab ga je aan de hand van architectuur- en ingenieursplannen een 3D model en productietekeningen maken. Dit doe je met het tekenprogramma Tekla Structures. Je werkt nauw samen met de projectleiders en productieverantwoordelijke van je afdeling om zo tot een optimaal resultaat te komen. Daarbij rapporteer je rechtstreeks aan het hoofd van de prefabafdeling.

Functie eisen

Als ervaren tekenaar prefab beschik je over volgende eigenschappen:

  • Een Bachelor Bouwkunde en minstens 3 jaar relevante ervaring
  • 3D inzicht en vlot in planlezen
  • Technisch onderlegd en kan zelfstandig werken binnen een team

Over het bedrijf

Onze klant, een algemene klasse 8 aannemer, bouwt al jaar en dag kantoren, appartementsgebouwen, ziekenhuizen, scholen etc... kortom zeer uitgebreid. De bedrijfsstructuur van onze klant is een 100% familiebedrijf wat toelaat dat er een directe communicatie is en maakt dat er op een vlotte en efficiënte manier gewerkt kan worden. Naast een interne opleiding in Tekla Structures, bieden zij jou een marktconform loon met exta legale voordelen en doorgroeimogelijkheden tot projecttekenaar.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com