Tekenaar Meubelen - Totaalprojecten

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Teken voor het luxe-segment meubelen uit, dit van totaalprojecten tot keukens.

Je bent als technisch tekenaar het spilfiguur tussen de verkoper/ontwerper en het atelier, dit in hun hoofdkantoor in regio Roeselare. De ontwerper bezorgt jou een ontwerp die je omzet op technisch vlak met behulp van Topsolid. Heb je een goede kennis van Autocad of Palettecad dan zal je snel Topsolid kunnen aanleren, er wordt een interne opleiding voorzien. Op deze manier kan je de tekeningen omzetten naar productietekeningen. 

Functie eisen

Als technisch tekenaar beschik je over een bachelor houttechnologie en/ een achtergrond in houtbewerking. Je staat graag in contact met de productie en je hebt minder nood aan klantencontact. Daarnaast kan je vlot werken in tekenprogramma’s.

Over het bedrijf

Je werkt voor een gerenommeerde klant in de meubel- en totaalinrichting, dit zowel nationaal als internationaal. Je komt terecht als technisch tekenaar in een team van 10 personen, waar je interne opleiding krijgt. Hun klanten situeren zich in het luxe-segment, waardoor vakmanschap hoog in het vaandel wordt gedragen. De focus ligt op kwaliteit en afwerking. Bovendien beschik je over een mooi loonpakket met extra legale voordelen. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com