Tekenaar met bijkomende verantwoordelijkheden

Geplaatst op 21 oktober 2019

Vlaams-Brabant Flex Bachelor

Over de functie

Werk projecten op maat uit, waarbij je allerhande technieken aangeleerd krijgt!

Als tekenaar werk je zowel serie- als maatwerkprojecten uit voor de klanten. Steeds opnieuw wordt er gekeken naar de noden, en op welke manier er het best kan bespaard worden op vlak van tijd en geld. Het bedrijf is actief op vlak van allerhande betonconstructies, gaande van gevelondersteuning, betonkoppel- en wapeningssystemen, alsook de standaard bekisting en speciale bekistingen op maat. Zowel jouw bouwtechnisch als mechanische kennis zal hier dus volop worden gebruikt. De soorten projecten waaraan je kan meewerken zijn o.a. de constructies van bruggen, akoestische oplossingen, gemeentehuizen, scholen, hotels, ... Je krijgt hierbij wel sowieso sterke ondersteuning van jouw peter, alsook een opleiding op maat. 

Functie eisen

  • Jij beschikt minimaal over een bachelor bouwkunde / architectuur / toegepaste architectuur. Een opleiding als bouwkundig tekenaar komt ook in aanmerking als er reeds ervaring is op vlak van bekisting en/of beton.
  • Interesse in sterkte- en stabiliteitsberekeningen is een pluspunt
  • Autocad
  • Frans is een pluspunt


Over het bedrijf

 Het bedrijf is actief op vlak van allerhande betonconstructies, gaande van gevelondersteuning, betonkoppel- en wapeningssystemen, alsook de standaard bekisting en speciale bekistingen op maat. Het bedrijf is ondertussen een gekende speler op de markt en zorgt steeds opnieuw voor een kwalitatieve en ingenieuze oplossing. Aangezien je met specifieke materie in aanraking komt, wordt er steeds een opleidingsprogramma voorzien. Juniors krijgen sowieso een peter/meter toegewezen. 

Een goede work-life balans is bij hun zeer belangrijk. De functie is dan ook 9-to-5, aangevuld met flexibele uren en het bedrijf is op een goed bereikbare locatie gelegen. Het is een internationale omgeving, waarbij er Nederlands, Frans en Engels gesproken wordt. Hun mooie werkomgeving vullen ze aan door de toffe interne sfeer.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com