Tekenaar keukens

Geplaatst op 21 november 2019

Vlaams-Brabant Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als tekenaar/productievoorbereider ben je de cruciale technische schakel tussen ons productieatelier en de ontwerpafdeling . Je werkt mee in ons team ter voorbereiding van de productie. Je bent verantwoordelijk voor het maken van gedetailleerde 3D ontwerpen aan de hand van TopSolid. Je genereert uitvoeringstekeningen vanuit 3D ontwerpen die geschikt zijn voor atelier en plaatsing. Ook de stuklijsten en CNC programma’s maak je aan de hand van TopSolid. Nadien zorg je voor de correcte zaaglijsten via Ardis. Bestellingen plaats je voor productie en volg deze samen verder op met de productieverantwoordelijken. Je zorgt voor de aanmaak van CAM templates wanneer nodig alsook de bibliotheek regelmatig up-to-date houden. Je staat in voor een efficiënte communicatie met je collega’s in de productie.

Functie eisen

  • Je hebt een Bachelor houttechnologie / interieurarchitectuur / interieurvormgeving behaald
  • Je hebt een goede kennis van Ardis en Topsolid
  • Je bent technisch ingesteld, je hebt inzicht en materiaalkennis.
  • Je kan zelfstandig en gestructureerd te werk gaan. Je hebt oog voor detail en je kan correct en professioneel communiceren
  • Kennis Frans is een plus

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een high-end keukenbouwer. Met high-end worden keukens van 200 000€ tot 500 000€ geen uitzondering genoemd bij hun. Je komt dan ook terecht bij een sterk groeiend bedrijf, waarbij ambachtelijk vakmanschap gecombineerd wordt met de nieuwste technologieën. Je behandelt dan ook state-of-the-art projecten, waarbij er afwisseling is in jouw job en je de nodige verantwoordelijkheden mag opnemen! Lef, creativiteit, innovatie en oog voor detail vormen de hoekstenen binnen deze manufactuur.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Celien Deltombe

Celien Deltombe

Recruiter

+32 477 308 289 celien.​deltombe@​be.​whoohoo.​com