Tekenaar industriebouw

Geplaatst op 27 december 2019

West-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Breng de economie in een stroomversnelling door mee te tekenen aan de toekomst!

Jij gaat vorm geven aan industriële gebouwen, waaronder kantoorgebouwen, productieruimtes, toonzalen, garages, sportzalen, ... Je gaat dit zowel in autocad 2D en autocad 3D uitwerken. Op basis van de architecturale plannen werk je de uitvoeringsplannen uit.

Functie eisen

  • Je bent bouwkundig tekenaar van opleiding, aangevuld met ervaring als tekenaar in de bouwwereld
  • Specifieke ervaring in industriebouw is een pluspunt

Over het bedrijf

Om projecten van A tot Z te behandelen, ben je bij hun aan het juiste adres. Ze behandelen het project van studie tot realisatie, van ruwbouw tot afwerking, van nieuwbouw tot renovatie. Hun doel is om hierbij te bouwen aan de toekomst, waarbij er steeds op maat wordt gewerkt. Hun brede en diepe specialisatie vormt zich op vlak van residentiële en industriële projecten.

Voor hun industriële projecten tillen ze enorm aan kwaliteit, veiligheid en maatwerk dat tot in de puntjes wordt uitgewerkt. Hieronder vallen kantoren, productieruimtes, toonzalen, garages, stallen, land- en tuinbouw, sporthallen, … Daarbij wordt er ook steeds een hoge architecturale en esthetische afwerking voorzien.

Het bedrijf is doordrongen van een positieve en dynamische mentaliteit, waarbij er zorg wordt gedragen voor de werknemers. Daarbij worden er interne en externe opleidingen voorzien. Ook het gevoel van waardering vinden ze enorm belangrijk en willen daarom ook de ontwikkeling van hun interne werknemers verder uitdragen.


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com