Tekenaar high-end keukens

Geplaatst op 12 november 2019

Vlaams-Brabant Flex Bachelor

Over de functie

Als deel van een technisch ervaren team ben jij de onmisbare schakel tussen de ontwerpafdeling en ons productieatelier. Je werkt mee in ons team ter voorbereiding van de productie. Je maakt gedetailleerde 3D ontwerpen met behulp van TopSolid. Je genereert uitvoeringstekeningen vanuit 3D ontwerpen die geschikt zijn voor atelier en plaatsing. Ook de stuklijsten en CNC programma’s maak je aan de hand van TopSolid. Nadien zorg je voor de correcte zaaglijsten via Ardis. Bestellingen plaats je voor productie en volg deze samen verder op met de productieverantwoordelijken. Je zorgt voor de aanmaak van CAM templates wanneer nodig alsook de biblotheek regelmatig up-to-date houden. Je staat in voor een efficiënte communicatie met je collega’s in de productie

Functie eisen

  • Bachelor houttechnologie / interieurarchitectuur / interieurvormgeving
  • Kennis van Topsolid en Ardis
  • Sterke technische vaardigheden, inzicht en materiaalkennis. Oog voor technische haalbaarheid om zelfstandig beslissingen te kunnen nemen.
  • Je neemt initiatief en je kan zelfstandig en gestructureerd werken. Je communicatie is kordaat en professioneel. Je bepaalt op effectieve wijze doelen, prioriteiten en nodige acties te ondernemen.

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een high-end keukenbouwer. Met high-end worden keukens van 200 000€ tot 500 000€ geen uitzondering genoemd bij hun. Je komt dan ook terecht bij een topbedrijf, waarbij ambachtelijk vakmanschap gecombineerd wordt met de nieuwste technologieën. Je behandelt dan ook state-of-the-art projecten, waarbij er afwisseling is in jouw job en je de nodige verantwoordelijkheden mag opnemen!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com