Tekenaar gebouwtechnieken

Geplaatst op 10 januari 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

In jouw rol als tekenaar gebouwtechnieken, ben je de rechterhand van de projectverantwoordelijke in speciale technieken. Je bent in staat om het ontwerp en de verkregen informatie om te zetten naar een leesbaar plan of schema. Samen zorg je voor een mooi ontwerp dat je uitvoert in Revit. Op basis van de input van je collega's en de eisen van de bouwheer, maak je calculaties op en bespreekt de details en de tekeningen met de projectverantwoordelijke. Daarnaast werk je mee aan lichtstudies, warmteverliesberekeningen en dimensionering van leidingen, luchtkanalen en andere installatiecomponenten. Tijdens de werfopvolging bied je assistentie op vlak van aanpassingen, opmetingen en veel meer.

Functie eisen

Als technisch tekenaar gebouwtechnieken:

  • bezit je een bachelor in een bouwgerelateerde richting
  • heb je een kritische ingesteldheid en een passie voor speciale technieken
  • werk je vlot met Ms Office en Revit (3D)

Over het bedrijf

Onze klant is een ontwerp en engineeringbureau met een specialisme in infrastructuur, water & leefmilieu en speciale technieken. Dit doen ze zowel in opdracht voor de openbare besturen als voor privé opdrachtgevers. Je komt terecht in een multidisciplinair team dat jouw groei prioriteit geeft. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en ruimte voor opleiding, bijscholing en workshops.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com