Tekenaar bekisting

Geplaatst op 07 januari 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Neem het ontwerp, productietekeningen en eventueel werfopmetingen op jou!

Als tekenaar ga je instaan voor het uittekenen van betonelementen, paneelbekisting, maatwerkbekisting, wandbekisting, trapbekisting, …

Dit doe je aan de hand van een gegeven betondruk en andere factoren. Eens je bent afgewerkt ga je soms ook de werf opmeten. Je zet dit nadien om in 3D -tekeningen. Je ontwerpt en controleert de ondersteuningsstructuren. Vervolgens maak je ook de productietekeningen op. 

Functie eisen

  • Je beschikt over een diploma met bouwkundige achtergrond (bouwkunde / vastgoed / interieurarchitectuur / ...). Door de nichemarkt komen verschillende diploma's in aanmerking, waarbij er steeds een opleidingsprogramma van minimaal 6 maanden wordt voorzien (afhankelijk van jouw persoonlijke groei).

Over het bedrijf

Het bedrijf, gelegen in Oost-Vlaanderen, behandelt voornamelijk de specialere bekistingswerken, bv een appartementsgebouw dat enkel op palen staat. Het bedrijf telt ongeveer 50 werknemers, waarvan 5 tekenaars.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com