Technische bediende

Geplaatst op 02 december 2019

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Bij deze functie ben je zowel in het begin als op het einde betrokken bij residentiële nieuwbouw projecten. Techniciteit, klantencontact en duurzame, maar ook nuttige oplossingen komen hierbij aan bod. Daarbij ga jij voornamelijk een ondersteunde functie gaan innemen naar het projectteam. Concreet houdt dit voor het beginproces het opvolgen en vergelijken van verschillende offertes in. Je bent ook verantwoordelijk voor het P&ID dossier, alsook coördinatie en opvolging met de nutsmaatschappijen.

Communicatie staat jou op het lijf geschreven. Je houdt dan ook verschillende teamleden op de hoogte van het proces van het project. Aangezien veel leden van jouw team soms niet weten waar hun hoofd staat, ondersteun jij in het in orde maken van belangrijke documenten. Je bent dan ook mondig en een echte planner. 

Na oplevering verzorg je de EPB en EPC-certificaten, maar ga je ook nauw contact houden met de klanten. 

Functie eisen

·      Je beschikt over een bachelor toegepaste architectuur / bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring

·      Je beschikt over enkele jaren ervaring in de bouwsector

Over het bedrijf

Bij dit bedrijf staat mens en milieu voorop. Aan klantenservice wordt dan ook enorm veel belang gehecht. Dit doen ze door klanten persoonlijk te gaan begeleiden door hun woning- en appartementbouwprojecten. Daarbij wordt er gezocht naar de integratie van duurzame oplossingen en worden projecten steeds binnen de gestelde budgetten, termijnen en aan de beloofde kwaliteit opgeleverd. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com