Technisch tekenaar

Geplaatst op 02 december 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Tekenen de bekisting uit van appartementsgebouwen.

Als technisch tekenaar teken je in Autocad 2D alle bekistingsplannen uit. Je analyseert de technische plannen van de aannemer, waarop je ook het aantal te gebruiken panelen in rekening brengt.

Je komt terecht in een team van 3 ervaren tekenaars, die jou de knepen van het vak leren. Ze werken telkens projecten op maat uit in vloersystemen en panelen. Daarnaast werk je vanuit het hoofdkantoor in Lokeren.


Functie eisen

je beschikt over een bouwkundig diploma en je hebt reeds een eerste werkervaring met het bouwkundig tekenen in Autocad 2D.

Daarnaast beschik je over volgende aspecten

  • ruimtelijk inzicht
  • nauwkeurig
  • communicatief in het NederlandsOver het bedrijf

Je komt als tekenaar in een ervaren collegiaal team terecht, die je zullen ondersteunen om jouw kennis omtrent beton en vloersystemen te verbeteren. Daarnaast beschikt onze klant over een ijzersterke reputatie in vloersystemen zowel in de Nederlandse als Belgische markt. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com