Technisch tekenaar prestige projecten

Geplaatst op 26 november 2019

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als onmisbare schakel tussen de klant en productieafdeling behandel je afwisselende projecten met een hoge en op maat gemaakte afwerkingsgraad.

Jouw ontwerpskills worden dan ook ten volle benut. Je werkt nauw samen met de project manager, waarbij je de noden van de klant vertaald naar een technisch uitvoerbaar project. Hierbij sta je in voor de opmaak van productie- en detailtekeningen, maar maak je ook de 3D-ontwerpen op. Vervolgens sta je ook in voor de nodige voorbereidingen naar de productie toe.

Je werkt nauw samen met de project managers en de productie. Je werkt dan ook samen vernieuwingen en standaardisatie uit.


Functie eisen

  • Je beschikt over een bachelor bouw / elektromechanica / toegepaste architectuur / houttechnologie / .. Door de combinatie van verschillende technieken komen verschillende diploma's in aanmerking. Je krijgt dan ook een aanvullende opleiding bij het bedrijf. Verschillende technieken zijn o.a.: bouwtechnisch inzicht, glas, ventilatie, staal, ramen en deuren, wanden, ...
  • 5 jaar ervaring als technisch tekenaar / ontwerper
  • Autocad
  • Solidworks / Inventor
  • Zin voor initiatief
  • Een analytische manier van werken

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in een nicheafdeling van de bouwsector, waarbij techniciteit gecombineerd wordt met esthetiek. Ze zijn de specialist in hun vak en halen dan ook opdrachten binnen over heel de wereld. Specifiek leggen ze zich toe op musea-oplossingen, waaronder etalages, beveiligingsoplossingen, explosiewerend glas, kluizen, ... Prestige, maar ook kwaliteit is bij hun enorm belangrijk. Ze hebben een R&D-team in België, waarbij de techniciteit wordt afgestemd op de functionaliteit, vereisten en omgeving. De productie wordt ook in-house behandeld, zodat er een optimale afstemming en kwaliteit is. Ieder project wordt van tender tot installatie en after-sales behandeld. Dit doen ze dan ook doordat het ontwerp, productie en installatie allemaal in-house behandeld worden. Ze zijn internationaal actief. Voornamelijk in de regio van het Midden-Oosten zijn ze erg populair, aangezien hun prestige en expertise hier enorm geapprecieerd wordt.

Hun aanbod:

·        Vast contract van onbepaalde duur

·        Aantrekkelijk salarispakket

·        Wagen met onbeperkte tankkaart

·        Maaltijdcheques

·        Hospitalisatie- en groepsverzekering

·        Uitzonderlijke prestigeprojecten

·        Leuke sfeer en goed groepsgevoel

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com