Technisch Calculator

Geplaatst op 22 november 2019

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

In jouw rol als technisch calculator sta je in voor het opmaken van offertes op basis van het lastenboek en de bijhorende plannen. Dit doe je in lijn met de mogelijke complexiteit van het dossier. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, het herberekenen en afwerken van alle prijsaanvragen en offertes binnen de bepaalde inleveringstermijn. Als financiële schakel sta je centraal in het communiceren en coördineren tussen de klant, verkoop, calculatie en de productiemanager. Ter ondersteuning van de klanten, ben jij het aanspreekpunt voor technische vragen met behulp van de technische documentatie. In functie van de projectuitvoering, bereid jij als calculator elk besteld project voor.

Functie eisen

De technisch calculator die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen:

  • Een bachelor in een technische richting
  • Sterk technisch inzicht
  • Een goede kennis van Ms Office
  • Spreekt Nederlands en kan zich vlot uitdrukken in het Frans
  • Resultaatgericht met respect voor de deadlines

Over het bedrijf

Onze klant is de marktleider op gebied van brandwerende, geluidsisolerende en veiligheidsdeurgehelen. Naast de eigen productie wordt er ook gezorgd voor een totaal opvolging van de projecten. Dit in ziekenhuizen en zorgcentra, gevangenissen en grote kantoor- en appartementsgebouwen, kortom alles buiten particuliere projecten. Zij bieden jou, naast opleidingen, een loon met extra legale voordelen dat overeenstemt met je ervaringen en vaardigheden.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com