Teamleader aansturing van HVAC

Geplaatst op 02 december 2019

Oost-Vlaanderen Flex > 10 jaar

Over de functie

Je komt terecht bij een bedrijf actief voor klasse 8 projecten in de HVAC, aansturing van HVAC en elektriciteit. De afdeling aansturing van HVAC en elektriciteit is een kleiner gedeelte binnen dit bedrijf, maar voor deze functie wordt een des te grotere verantwoordelijkheid gevraagd. Je gaat namelijk nauw samenwerken met de HVAC-afdeling, waarbij je samen ook het project gaat uitwerken. Je hebt 2 projectleiders, 2 werfleiders, een calculator, werkvoorbereider en programmeur onder jou staan. Je gaat hun dan ook coördineren, coachen, begeleiden en ondersteunen. Je werkt nauw samen met de projectleiders en managers van de HVAC-afdeling, alsook de algemene operations manager.

Bij deze functie ligt de nadruk zowel op de technische uitwerking als de verantwoordelijkheid over de afdeling.

Functie eisen

  • Je hebt reeds enkele jaren ervaring in de residentiële elektriciteit. Ervaring op vlak van aansturing van HVAC is een must!
  • Je hebt kennis van Eplan en PLC-programmatie (en domotica)
  • Je hebt een passie voor deze zijtak binnen de HVAC


Over het bedrijf

Het bedrijf is een bekende speler in de HVAC-wereld. Daarbij behandelen ze totaalprojecten, waarbij zowel de HVAC als de elektriciteit en aansturing van HVAC wordt behandeld. Ze behoren tot een grote groep, maar zijn zelf nog steeds een zelfstandige speler. De operations manager heeft zichzelf opgewerkt van project ingenieur naar zijn huidige functie en behandelt nog steeds zelf de sollicitatiegesprekken. Persoonlijke en professionele groei binnen het bedrijf is prioriteit. Zelf zou hij niets liever hebben dat iedereen zich binnen het bedrijf opwerkt naar project manager, als daarin de interesse en ambitie is.

Ze focussen zich op de klasse 8 projecten. Dit houdt universiteitsgebouwen, ziekenhuizen, grote kantoorgebouwen, scholen, … in. Daarbij behandelen ze steeds zowel de HVAC als de elektrische zijde van deze projecten. 80% van hun projecten focust zich op de standaard HVAC, maar 20% houdt ook een combinatie met WKK, warmtepompen, energie-efficiëntie, … in. Dit aandeel zal in de toekomst steeds maar groter worden.

Hun aanbod:

·        Vast contract van onbepaalde duur

·        Aantrekkelijk salarispakket

·        20 vakantiedagen + 12 ADV-dagen

·        Bedrijfswagen met tankkaart

·        Maaltijdcheques

·        Hospitalisatie- en groepsverzekering

·        Opleidingsprogramma op maat: interne en externe opleidingen

·        Horizontale en verticale doorgroeimogelijkheden

·        Leuke sfeer en goed groepsgevoel

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com