Stabiliteitsingenieur

Geplaatst op 13 januari 2020

Gent Flex 6-9 jaar

Over de functie

Als stabiliteitsingenieur bij een studie- en architectenbureau zal jij instaan voor de ontwikkeling, constructie en stabiliteit van industriële gebouwen, bruggen, infrastructuur, renovatieprojecten van monumenten, ..

Je klaart daarbij, samen met de architect, de noden van de klant (bouwheer of projectontwikkelaar) uit. Je werkt daarbij samen de verschillende structuren uit.

Functie eisen

  • Burgerlijk ingenieur of industrieel ingenieur bouwkunde
  • Minimaal 5 jaar ervaring op vlak van stabiliteit

Over het bedrijf

Het bedrijf, gelegen in het Gentse, is een architecten- en studiebureau in de bouw gericht op stabiliteit en architectuur. Dit behandelen ze van concept tot detailontwerp voor residentiële, tertiaire en industrieprojecten. Je komt terecht bij een KMO met een goedlachse sfeer en een variëteit aan projecten. 

Soorten projecten waaraan je zal meewerken:

·      Stabiliteit

·      Totaalopdrachten

·      Utiliteitsbouw en burgerlijke bouwkunde

·      Restauratie en renovatie

·      Wegenisaanleg 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com