Stabiliteitsingenieur

Geplaatst op 03 januari 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

In een familiaal bedrijf ga jij aan de slag als stabiliteitsingenieur. Jij bent verantwoordelijk voor de berekeningen van de stabiliteit van bouwkundige constructies en het opstellen van de nodige bestekteksten. Een grafische uitwerking door jou opgemaakt, zorgt ervoor dat je collega's, tekenaars en BIM-modelleurs aan de slag kunnen gaan. Naast controles op de werf en het nakijken van de uitvoeringsplannen, sta jij garant voor een vlot overleg met de architecten en opdrachtgevers.

Functie eisen

Als ervaren stabiliteitsingenieur beschik je over volgende eigenschappen:

  • Een master bouwkundig ingenieur en minstens 4 jaar relevante ervaring
  • Kennis van gangbare rekensoftware zoals Buildsoft
  • Analytisch sterk en constructief kritisch
  • Je spreekt Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Je komt terecht in een uniek familiebedrijf dat enorm veel waarde hecht aan een collegiale sfeer en een sterke werk-privé balans. Je hebt de mogelijkheid om te werken vanuit het kantoor dat het dichtst bij jouw thuis ligt. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een firmawagen. Om dit te versterken, bieden zij de mogelijkheid tot thuiswerken, flexibele uren en ruimte voor beweging en plezier.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com