Stabiliteitsingenieur

Geplaatst op 30 december 2019

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als stabiliteitsingenieur sta je in voor de nauwkeurige uitwerking van zowel hoofd- als detailberekeningen voor staalprojecten. In deze berekeningen houd je rekening met de specificaties en normen die van toepassing zijn. Je werkt een volledig dossier uit dat voorgesteld kan worden aan de klant en maakt voorontwerpen voor jouw collega-calculators. Op de gemaakte tekeningen voer je controles uit op constructieve details.

Functie eisen

De stabiliteitsingenieur die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen:

  • Een master industriële wetenschappen bouwkunde
  • Rekenkundig sterk
  • Je gaat analytisch en creatief te werk
  • Een passie voor staal

Over het bedrijf

Je komt terecht in een aannemingsbedrijf dat staalbouw projecten realiseert voor nationale en internationale klanten. Zij hebben een sterke reputatie opgebouwd op vlak van Design en Build. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com