Stabiliteitsingenieur

Geplaatst op 19 november 2019

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als stabiliteitsingenieur werk je nauw samen met de projectleiding, werkvoorbereiding en planning. Daarnaast sta je in voor de hoofdberekeningen, detailberekeningen en voorontwerpen voor calculatie opmaken. Als stabiliteitsingenieur zoek je op een creatieve manier naar oplossingen en kan je rekenen op een analytisch denkvermogen. Ten slotte controleer je de bouwtekeningen en neem je rekening met de nodige details.


Functie eisen

  • Je hebt een master industriële wetenschappen bouw
  • Je hebt een creatieve geest
  • Je beschikt over goede rekenkundige vaardigheden
  • Ervaring is een troef !


Over het bedrijf

Onze klant is een een groter speler binnen staalbouw. Ze realiseren totaal projecten van het ontwerp tot en met de oplevering. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden biedt zodat jij up-to-date blijft in het werk en meegroeit in het bedrijf. Een uitdagende job met veel verantwoordelijkheid wacht op jou !

Je ontvangt een aantrekkelijk loon gebaseerd op jouw profiel en ervaring. Dit aangevuld met een tal van extra legale voordelen !


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Tessa Meyntjens

Tessa Meyntjens

Recruiter

+32 487 995 259 tessa.​meyntjens@​be.​whoohoo.​com