Site manager

Geplaatst op 13 januari 2020

West-Vlaanderen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Als site manager coördineer je de activiteiten on site, dus op de werf. Je gaat dan ook de werf leiden. Je gaat instaan voor de planning en technisch correcte uitwerking. Daarbij stuur jij als site manager voornamelijk de onderaannemers aan.


Je staat als site manager in voor de correcte en tijdige uitvoering van residentiële projecten. Dit houden appartementen, villa's en woningen in. Verschillende stijlen worden toegepast, waaronder modern, klassiek en landelijk.

Functie eisen

  • Je beschikt over een industrieel of burgerlijk ingenieur bouwkunde
  • Je hebt minimaal 7 jaar relevante ervaring

Over het bedrijf

Voor totaalaannemingen ben je bij hun aan het juiste adres. De totaalaannemingen behandelen ze zowel voor residentiële als tertiaire projecten. Als KMO hebben zij ondertussen 40 jaar expertise opgebouwd, waardoor ze als vast aanspreekpunt ook begeleiding en advies kunnen verlenen. De architect is bij hun het startpunt, waarbij er binnen het bedrijf ook technische ondersteuning en de voorstudie met prijscalculatie wordt behandeld. Doorheen het hele project wordt het budget steeds in de gaten gehouden en wordt er rekening gehouden met de wijzigingen op de werf.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com