Senior Projectmanager Projectontwikkeling

Geplaatst op 02 december 2019

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Sta als senior projectmanager is voor de oplevering van nieuwbouwprojecten van appartementen. Jouw ervaring in het residentiële en aannemerszijde zijn sterke pluspunten om deze projecten op te leveren. Als projectmanager projectontwikkeling coördineer je 3 à 4 projecten van A tot Z. Daarnaast sta je in voor de voorbereidende fase (haalbaarheidsstudies, ontwerpplannen, meet- en vorderingsstaten, etc.) en de uitvoerende fase. Je bewaakt het proces o.b.v. budget, kwaliteit en planning. Daarnaast kan je rekenen op klantenbegeleiders, die volledig de klantzijde op zich nemen

Functie eisen

Als Senior Projectmanager Projectontwikkeling beschik je over een master bouwkunde, met minstens 5 jaar werkervaring in een coördinerende functie. Je bent mens- en resultaatgericht en je levert graag kwalitatieve residentiële projecten op.

Wat bieden wij jou?

  • Mooie duurzame projecten
  • Autonoom werken
  • Goede onderlinge sfeer
  • Aantrekkelijk loonpakket
  • Vast contract

Over het bedrijf

Bovendien kom je in een team van 2 ervaren projectmanagers, waarvan je interne ondersteuning krijgt. Je komt terecht in een familiale omgeving met een sterke opgebouwde expertise in nieuwbouwprojecten. Je werkt vanuit het hoofdkantoor regio Deinze, voor werven Oost- en West-Vlaanderen. Het intern team bestaat momenteel uit 2 ervaren projectmanagers, 2 ervaren klantenbegeleiders, intern projectleider en de juridische dienst. Door het groeiend aantal projecten willen ze hun team van 10 versterken. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com