Senior Projectleider

Geplaatst op 14 januari 2020

Limburg Flex 4-6 jaar

Over de functie

Met jouw passie voor gebouwen sta je als projectleider in om projecten van A-Z te beheren. Zo ben je als projectleider verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van de bouwprojecten. Je bent een echte teamplayer en je overlegt het gehele bouwproces met de bouwheer, architect, werfleiding en de aankoopdienst.

Je begint je dag als projectleider met het opmaken van de planning en je zet de werf in gang. Hierbij houd je rekening met budget, kwaliteit en risico’s. Je kan jezelf als een motiverende projectleider omschrijven. Je haalt bij iedereen van de werfleiding, werfpersoneel het beste naar boven.

Door de horizontale bedrijfsstructuur heb je makkelijk contact met jouw collega’s.

Met je goed organisatietalent en sterke technische achtergrond krijg je in deze functie veel verantwoordelijkheid. Daarom is het belangrijk dat je zelfstandig kan werken maar ook gedreven bent om resultaten te behalen samen met je team

Functie eisen

·      Bachelor of Master diploma bouw

·     5 jaar ervaring in (middel) grote bouwprojecten

·      Goede kennis van MS Office/projects

·      Rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze klant, een familiaal klasse 7 bedrijf actief in Limburg die zich toespitsen op algemene bouwprojecten gaande van bedrijfsgebouwen tot assistentiewoningen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Celien Deltombe

Celien Deltombe

Recruiter

+32 487 998 467 celien.​deltombe@​be.​whoohoo.​com