Sales medewerker

Geplaatst op 03 januari 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als ervaren sales medewerker begeleid je de klanten tot de verkoop van een high-end nieuwbouwwoning. Je ontvangt nieuwe klanten die zich situeren in het hogere segment en begeleidt hen doorheen het voortraject ontwerp. Om een meetstaat te kunnen bespreken met de eindklant, stel je ramingen op en werkt hiervoor nauw samen met jouw collega architect en calculator. Daarnaast ondersteun je de technisch tekenaars die instaan voor de uitwerking van tekeningen en bouwaanvragen. Je werkt hiervoor vanuit het kantoor.

Functie eisen

Als sales medewerker beschik je over:

  • Minstens 5 jaar relevante ervaring in high-end projecten
  • Een sterke affiniteit met architectuur
  • Gestructureerde en resultaatgerichte aanpak
  • Een uitgebreid netwerk in Vlaanderen is een plus

Over het bedrijf

Je komt terecht in een high-end bouwbedrijf met nationale en internationale projecten. Vanuit een groene werkomgeving realiseren zij een op maat ontworpen project met telkens een nieuwe uitdaging. Zij hechten enorm veel belang aan hoge kwaliteit en een sterke relatie met hun high-end klanten. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com